• Bon Nadal… I bona lectura!

  És cert que aquest primer trimestre no hem estat gaire actius al blog… I és que ens hem centrat en alguns altres projectes i a tot no hem pogut arribar. Però justament un d’aquests projectes és el següent blog:

  Club de lectura llegir per aprendre

  Està pensat com un espai d’intercanvi de lectures  obert a tothom (alumnes i no alumnes) i que combina l’activitat de lectura oberta amb contes per comentar i activitats dirigides a algun grup concret, com l’apartat de Contes contats i la lectura i Trobada amb l’autor.

  Entreu i gaudiu per partida doble: primer de la lectura d’un conte i segon de les reflexions i opinions de les lectores i lectors. No deixeu de dir-hi la vostra. Comentar lectures lliurement en un blog és una pràctica lingüística extraordinària. La qualitat dels textos dels comentaristes assoleix nivells francament bons.

  I parlant de lectors i lectores, un cop més la Dolors de l’S2 ha podat el seu magraner i de les branquetes i de les seves mans hàbils n’han sortit un munt de tionets que ha regalat a tot el grup i amb un d’aquets tions, us desitgem…

  Tionet de magraner

  BON NADAL I FELIÇ 2014!!!
  Que aquest any que arriba sigui molt millor i que es compleixin els nostres somnis, però sobretot que no deixem de perseguir-los

  //

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 934 512 445
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 14 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta