• Activitats abril

    Taller de cuina

    Els alumnes de la Delegació de Sant Martí van poder gaudir d’un taller de cuina amb una recepta inspirada en la Diada de Sant Jordi. L’activitat s’aIMG_2211collia a la campanya de Català a taula i oferia la possibilitat als alumnes de practicar en un context real tot allò que havien après a l’aula. Així van fer el rol de cambrers parant la taula, després van gaudir de l’elaborar de dos plats a càrrec del xef Moisés Ibarra i del seu ajudant i, finalment, van servir i tastar els plats.

    Els assistents del taller que es feia al Mercat del Centre Comercial Les Glòries van valorar molt positivament que poguessin practicar en un context real les activitats pròpies dels restaurants i hotels. També van aprendre a cuinar plats nous i van poder practicar el català en un context real i intercanviar impressions amb experts del sector culinari.

    “A l’afotobril cada paraula val per mil”

    La campanya “A l’abril cada paraula val per mil” té la voluntat de potenciar i desenvolupar el coneixement sobre la història de les paraules i apropar el català al comerç. Per això, els aparadors de 12 establiments comercials del barri del Besòs Maresme han exhibit durant la setmana de Sant Jordi uns cartells amb una paraula on s’explica l’etimologia de la paraula relacionada amb un producte de l’establiment.

    Aquesta iniciativa, organitzada a la Delegació de Sant Martí amb la col·laboració de Treball als Barris de Sant Martí, Martinet Solidari, l’Associació de Botiguers del Besòs i l’Associació de Comerciants Xavier Nogués, va tenir molt èxit de participació i va ser molt ben acollida entre els alumnes que van fer la ruta d’establiments, ja que permetia ampliar vocabulari en català i alhora conèixer millor els comerços del barri.

    Parelles gastronòmiques intergeneracionals

    Ahir els alumnes del curs Català a taula de la Delegació de Sant Martí van gaudir d’una trobada intergeneracional amb les alumnes del taller de català del Casal de la Gent Gran Quatre Cantons. Els assistents al taller van poder gaudir dels beneficis dels jocs culinaris, van ampliar vocabulari de la cuina, van intercanviar receptes d’arreu del món i van aprofitar l’oportunitat d’aprendre català amb parlants nadius en contextos reals.

    foto4 foto2foto1foto

Cap comentari

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 933 16 44 66
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 1.30 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta