• II Cicle Cultural ‘Enxarxa’t al barri’

  La Delegació de Sant Martí continua amb els cicles culturals. Divendres passat es va organitzar el II Cicle Cultural amb el títol ‘Enxarxa’t al barri’, en què van participar dues entitats del districte: la fundació ARED i la cooperativa ALENCOP.

  Les entitats van poder explicar quina era la seva tasca i van poder compartir experiències dels usuaris. La Marta Jornet i la Vanesa Blasco van ser les encarregades d’explicar la trajectòria de la fundació ARED, que fa més de vint anys que funciona. La Vanesa Blasco ens va emocionar amb el seu testimoni vital.

  Per una altra banda, el Joseph Amba i el Thioné Cissé ens van explicar la tasca d’ALENCOP, una nova cooperativa a Sant Martí que ofereix un servei de recollida a domicili de tota mena de ferralla. A més fan una tasca de sensibilització i informació a la ciutadania sobre criteris de recollida selectiva.

  La Delegació de Sant Martí vol agrair a les entitats la participació en aquest trobada tan enriquidora, ja que va haver-hi molt espai per a l’intercanvi d’experiències entre les entitats i els assistents. També agraïm a l’empresa Cafès Caracas el seu patrocini.

  La propera taula rodona d’entitats serà el dia 26 de febrer.

  IMG_0135 IMG_0131 IMG_0140 IMG_0142 ribbet IMG_0146

   

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 934 512 445
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 14 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta