• La plataforma ciutadana Eix Pere Quart es presenta a l’alumnat de Sant Martí

    L’11 de gener alumnes de suficiència i intermedi de Sant Martí del CNL de Barcelona van assistir a la presentació que la Taula Eix Pere Quart els va oferir a la delegació del CNL de Barcelona d’aquest districte. L’eix Pere IV és una plataforma ciutadana formada per un grup de veïns i veïnes, col·lectius i entitats dels barris del Poblenou, que va iniciar-se a finals del 2015 i que té com a objectiu impulsar noves activitats cíviques, culturals, socials i econòmiques al carrer Pere IV i al seu entorn.

    La plataforma està a la culminació del seu procés, amb propostes concretes sobre la taula que van estar comentant, com la recuperació de Can Ricart, l’obertura del parc del Centre al barri, la reurbanització del passatge Trullàs o la creació d’horts urbans, entre d’altres.

    Davant la degradació i abandonament del patrimoni arquitectònic d’aquesta via important que travessa tot el barri, aquest col·lectiu veïnal proposa l’activació dels espais actualment en desús (solars, edificis industrials, plantes baixes desocupades…) amb iniciatives d’interès social, cultural i econòmiques cooperatives que sorgeixin del veïnat mateix.

    Celebrem iniciatives com aquesta, que intenten donar veu i vot al veïnat per tal que els problemes de convivència aflorin i entre tots es pugui cooperar per fer del Poblenou un barri com cal.

    Print Friendly, PDF & Email

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 933 16 44 66
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 1.30 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta