• Alumnes de Sant Martí fan un taller de cuina amb el xef Alain Guiard

    El passat 13 de febrer, un grup d’alumnes de nivell Elemental de la delegació de Sant Martí del CNL de Barcelona van assistir a un taller de cuina impartit pel xef Alain Guiard a la cuina del Casal de Barri del Poblenou.

    Es tractava que els alumnes posessin en pràctica els continguts que havien treballat a classe durant dies veient en directe l’art de cuinar en mans d’un gran xef. El resultat va ser extraordinari. Els alumnes parlaven en català de receptes, aliments, estris, temps de cocció…

    A més, vam poder gaudir en directe de la preparació de dos dels seus plats: crema cremada amb caramel i crema de pèsol del Maresme, ou pocheé i tallarines de calamar. I al final, vam tenir temps de tastar-los!

    El xef, que va ser candidat a Millor Cuiner de l’any 2016, és propietari de tres restaurants de Barcelona (“La Mundana” i el “Santa Burg” de Sants, i el “Santa Burg” de l’Eixample), i també propietari i gerent de “Gourmand i Guiard”, creador de salses 100% naturals.Guiard ha treballat a les cuines del Sant Pau, a l’hotel Mandarin Oriental i al restaurant ABAC de Barcelona, entre altres.

    Print Friendly, PDF & Email

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 933 16 44 66
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 1.30 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta