• Les alumnes de les AMPA de les escoles Eduard Marquina i Concepció Arenal visiten la Biblioteca Ramon d’Alòs-Moner, del Besòs

    Divendres 24 de març, les alumnes del curs de català que es fa a les escoles Eduard Marquina i Concepció Arenal, del barri del Besòs, van visitar la Biblioteca Ramon d’Alòs-Moner. Allà, el director, David Nofuentes, els va donar la benvinguda i els va explicar els serveis que ofereix la biblioteca, la forma d’organització interna pel que fa a la distribució de l’espai i on trobar els documents, i pel que fa a l’organització externa, el que implica formar part de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona.

    Així, van poder veure de primera mà que les biblioteques ofereixen molt més que el servei de préstec i consulta de llibres, diaris o revistes. Van assabentar-se que també ofereixen serveis com el d’aprenentatge, amb les visites guiades tant per a les escoles com per a altres col·lectius; el d’Internet, que permet l’ús dels ordinadors i de les eines ofimàtiques; el de les activitats, com l’agenda d’activitats i el Club de lectura i l’espai Wi-Fi. A més, van saber que el fet de tenir el carnet de la biblioteca permet obtenir interessants descomptes a alguns teatres, cinemes, museus, etc., de Barcelona.

    Aquesta activitat sociocultural va proporcionar a les alumnes l’oportunitat de conèixer amb més profunditat un equipament com és la biblioteca pública del barri, a més de poder escoltar i parlar en català en un context real. També es va aprofitar l’ocasió per fer el carnet de la biblioteca a algunes alumnes que encara no el tenien i així poder endur-se en préstec el llibre que cadascuna va triar.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 933 16 44 66
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 1.30 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta