• Trobada amb l’autora Tina Vallès

    Dimecres passat dos grups d’alumnes(un Bàsic 2 i un Intermedi 1) van assitir a una trobada amb l’escriptora Tina Vallès per parlar del seu últim llibre La memòria de l’arbre , novel·la guanyadora del 2n premi Anagarama, a la biblioteca Xavier Benguerel.

    L’acte va ser un diàleg entre els alumnes i l’autora que va respondre totes les preguntes sobre aquesta novel·la i obres anteriors. Es va crear un bon clima de conversa en què més d’un alumne amb inquietuds literàries, va aprofitar per preguntar-li, a l’escriptora, sobre la seva rutina d’escriptura, si seguia algun mètode, etc.

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 933 16 44 66
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 1.30 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta