• Tallers de llengua al Besòs

    NOVA EDICIÓ DELS ‘TALLERS DE LLENGUA I SOCIALITZACIÓ DE FAMÍLIES EN L’ENTORN EDUCATIU’ AL BESÒS

    La delegació de Sant Martí inicia una nova edició dels ‘Tallers de llengua i socialització de famílies en l’entorn educatiu’. Aquests tallers es fan gràcies a la col·laboració de les escoles Concepción Arenal i Eduard Marquina del barri del Besòs-Maresme.

    Els tallers tenen com a objectius la promoció i la millora de l’aprenentatge i l’ús de la llengua catalana dels pares i mares de l’alumnat nouvingut o d’origen estranger; la implicació de les famílies en el seguiment acadèmic i educatiu dels fills; la participació en la vida dels centres i de l’entorn escolar, i el reforç de la convivència i la cohesió social.

    El curs es fa els dimarts i dijous de 8.30 a 10 h a l’escola Concepció Arenal.

    Print Friendly, PDF & Email

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 933 16 44 66
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 1.30 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta