• LA FIRA D’ENTITATS I SERVEIS DEL BESÒS I EL MARESME ARRIBA A LA 10a EDICIÓ

    Dissabte al matí, la delegació de Sant Martí del CNL de Barcelona va participar a la Xa Fira d’Entitats i Serveis del Besòs i el Maresme, un espai per a l’intercanvi d’experiències i de foment del treball en xarxa.

    La delegació de Sant Martí va oferir als visitants informació de tots els serveis del centre i a més va organitzar una activitat a través del mapa de les llengües on els participants havien de col·locar una paraula del català segons el seu origen.

    La valoració que se’n fa és molt positiva ja que és una fira on el centre hi participa cada any i ens permet consolidar la feina i les aliances que hem anat teixint tots aquests anys de presència al territori.

     

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 934 512 445
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 14 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta