• Aprendre català a l’hipermercat

    El passat dilluns, 28 de gener, el grup d’alumnes d’Elemental-2 van fer una activitat dins el Carrefour de les Glòries. Aquest tipus d’activitats s’emmarquen en la voluntat d’obrir l’aprenentatge del català a l’entorn més immediat. El fet d’estar situats dins d’un centre comercial ens obre un ventall de possibilitats que podem aprofitar també per dur a terme determinats objectius del curs. En aquest cas es tractava de treballar la unitat dedicada als objectes de la llar.

     

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 934 512 445
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 14 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta