• La revolta de Carmòvia

    La Delegació de Sant Martí en col·laboració amb la Institució de les Lletres Catalanes havíem convidat l’escriptor David Vila per  conversar amb els alumnes sobre el llibre La revolta de Cramòvia. Aquesta trobada  l’haurem d’ajornar fins al curs vinent, mentrestant el David ens ha fet aquest vídeo per fer-nos venir ganes de llegir el seu llibre. Ja ho sabeu, si encara no heu decidit quina serà la vostra lectura d’estiu, aquesta és una molt bona opció!

    A més, l’autor ens convida a seguir-lo en una iniciativa molt interessant de foment del català i la diversitat lingüística. La iniciativa es vehicula a través d’Instagram (@llenguaferits) i a YouTube: 

    Gràcies David i fins aviat!

     

     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 934 512 445
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 14 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta