• PARLEM DE CUINA AMB L’ADA PARELLADA

    Una quarantena de persones vinculades als cursos de català, al Voluntariat per la Llengua i usuàries de l’Ateneu del Clot han assistit a la xerrada Parlem de cuina que ha comptat amb el protagonisme estel·lar de la cuinera Ada Parellada, del restaurant Semproniana.

    Entre d’altres coses, l’Ada ha parlat sobre el nom que porta el seu restaurant, que aviat estarà d’aniversari, ja que el va obrir fa prop de trenta anys. També ens ha parlat dels seus orígens relacionats amb la cuina, ja que la família regenta la Fonda Europa de Granollers. A més, l’Ada Parellada ens ha dit coses molt interessants, com que la cuina genera un vincle emocional, que té un component cultural importantíssim i que està bé innovar, però també posar en valor la rica cuina tradicional catalana.

    Les persones participants a la xerrada li han anat fent preguntes que la nostrada cuinera ha respost amb veu experta i de forma molt amena.

    La delegació de Sant Martí del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona ha organitzat aquesta xerrada, amb la col·laboració de l’Ateneu del Clot i el Voluntariat per la Llengua, per tal d’oferir una  activitat cultural i de pràctica de la llengua fora de l’aula, en un ambient distès i un context real de comunicació.

    Més informació:

    https://www.vxl.cat/node/344723

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 933 16 44 66
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 1.30 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta