• FINALITZACIÓ DE LES SESSIONS FORMATIVES A CONDIS

    Acaben les 10 sessions formatives de català que s’han portat a terme dintre del projecte Comerços aprenents al Condis del carrer Roger de Flor, 18, de Barcelona. 

    En cadascuna de les sessions s’han treballat les competències lingüístiques dels treballadors durant 15 minuts. Partint del seu coneixement de català, en aquestes sessions s’han adaptat els continguts a les necessitats comunicatives de cada situació. Així, el vocabulari, la fraseologia i les situacions comunicatives responien a les seves necessitats pràctiques. A tall d’exemple s’han treballat les fórmules de salutació i comiat, els numerals per indicar els preus, els horaris de la botiga, el vocabulari dels productes de l’establiment, etc. perquè els treballadors puguin entendre’s amb els clients i generar més oportunitats d’interacció amb la clientela que se’ls adreci en català. 

    Els participants a la formació han destacat que han après paraules noves, creuen que utilitzaran el català a partir d’ara, estan contents amb l’experiència i mostren interès a seguir aprenent en català.

    Comerços aprenents és un projecte que ofereix al comerç local una formació essencial en llengua catalana per a les persones que fan atenció al públic i parlen molt poc en català. A causa dels seus horaris laborals, aquestes persones no poden assistir a un curs de català i, per això, els tècnics de normalització lingüística es desplacen a la botiga per oferir-los aquestes sessions formatives. 

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 933 16 44 66
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 1.30 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta