• La Delegació de Sant Martí participa en la Mostra d’Entitats i Serveis del Besòs

    Aquest dissabte 22 d’octubre el barri del Besòs i el Maresme ha celebrat la Mostra d’Entitats i Serveis. Des de la Delegació de Sant Martí hi hem fet acte de presència amb aquesta parada tan acolorida.

    Durant la nostra participació hem informat a totes aquelles persones interessades sobre els diferents cursos i serveis que oferim, com també hem aprofitat per fer xarxa amb altres entitats de la mostra.

    A banda d’això, amb un mapa del món i trenta paraules, hem dut a terme l’activitat D’on venen les paraules que fem servir habitualment? La gent que hi ha participat ha hagut d’endevinar l’origen d’una paraula catalana per poder situar-la al mapa. En acabat, s’ha endut un punt de llibre amb la paraula que havia triat.

    Amb tot, ha estat una ocasió ideal per fomentar l’ús del català i donar a conèixer la nostra tasca.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 933 16 44 66
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 1.30 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta