• Tarda de jocs per la Festa Major del Besòs i el Maresme

  Dimecres 14 de juny, amb motiu de la Festa Major del Besòs i el Maresme, vam celebrar una tarda de jocs a l’Escola Concepción Arenal.

  Un Scrabble gegant va ser el protagonista de la tarda de jocs. La Federació Internacional de Scrabble en Català (FISC) va participar en la jornada amb taulers de mides diferents, i els infants van poder provar aquest joc que els va deixar meravellats.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  També vam tenir una Oca i un Parxís gegants, a banda d’alguns jocs de taula de format més petit: uns daus per crear històries i el Parauleja, un joc educatiu, ràpid i dinàmic per practicar vocabulari.  

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  La tarda de jocs va ser tot un èxit. Hi van participar infants de l’escola, però també del barri en general, acompanyats de les seves famílies, amb qui vam poder compartir l’oferta de cursos de català que farem al barri pròximament. En total vam ser una seixantena de persones.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 933 16 44 66
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 1.30 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta