• Visita a la Sala Barcelona del Museu Terra

    Diversos cursos de la delegació han passat per l’exposició Peus a Terra que acaba d’inaugurar la Sala Barcelona del Museu Terra de la Fundació Carulla al barri de Poblenou de Barcelona.

    El Roman, professor d’un bàsic 2, ens explica:

    “El passat 6 de febrer, els alumnes de Bàsic 2 van visitar l’exposició De peus a terra a la Sala Barcelona del Museu Terra
    Al llarg de la visita vam descobrir com ha anat canviant amb el pas del temps el vincle que tenim amb la terra, parant atenció a diversos àmbits com l’alimentació, el comerç i els oficis o l’oci i les relacions socials. L’exposició ens va permetre reflexionar sobre el vincle que mantenim actualment amb la terra i sobre com pensen que hauria de ser en el futur.
    Als alumnes els va agradar la visita, ens va semblar interessant i ens va servir per practicar els verbs en passat i per fer comparacions entre com era el món abans i com és ara.”

     

    El Marc, professor d’un bàsic 1, ens diu:

    “Vam anar a fer una visita al Museu de la Terra per aprendre com vivia la generació dels nostres avis i per reflexionar sobre què en podríem aprendre! Jornada molt interessant sobre el reciclatge i la construcció d’una comunitat.”

     

    L’Elisenda hi va anar també amb un bàsic 2, i la Montserrat, amb un bàsic 1.
    Tots van quedar encantats del descobriment del nou espai al districte que és la Sala Barcelona del Museu Terra de l’Espluga de Francolí i de segur que seguirem fent-hi visites.
    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 933 16 44 66
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 1.30 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta