• Les millors mones de Pasqua

    Un any més la pastisseria La Palma, del barri del Clot, ha donat la possibilitat als nostres alumnes de crear la seva pròpia mona de Pasqua. En vistes de treure al carrer la Mona Solidària han ofert aquest taller a vuit grups de la delegació de Sant Martí. Cadascú, a banda de donar espai a la creativitat, també ha fet una petita aportació per a la recollida d’aliments. 

    Enguany no hem volgut desaprofitar l’oportunitat i hem decidit fer un recull de fotografies amb les mones dels alumnes. La cuina empeny els alumnes a usar la llengua fora de l’aula i els diverteix posant a prova les seves habilitats manuals. Tothom s’ho ha passat molt bé! 

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 933 16 44 66
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 1.30 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta