• CLUB DE LECTURA DE MAR I CEL PER COMMEMORAR L’ANY GUIMERÀ

    Una trentena de persones assisteixen al club de lectura sobre Mar i Cel, d’Àngel Guimerà, a càrrec de la Neus Oliveras, experta en la seva obra, al Casal de Barri la Llacuna.

    Després de conèixer la biografia de l’autor, del qual es commemora enguany el centenari de la seva mort, ens hem endinsat en la seva producció literària i en concret en l’obra de teatre Mar i Cel, de la qual hem pogut veure uns fragments de la versió que en va fer la companyia de teatre Dagoll Dagom. A continuació hi hagut un torn obert de preguntes molt participatiu, a través del qual s’han pogut perfilar més aspectes sobre una figura cabdal del teatre català com és Àngel Guimerà.

    Aquesta activitat formava part del Cicle de primavera de clubs de lectura sobre clàssics de la literatura catalana contemporània que el CNL de Barcelona (en aquest cas, a través de la delegació de Sant Martí) ofereix en col·laboració amb l’associació Espais Escrits.

    Neus Oliveras, conductora del club de lectura

    Print Friendly, PDF & Email

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 933 16 44 66
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 1.30 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta