• ACTE D’ENTREGA DE PREMIS DEL SI L’ENCERTES, L’ENDEVINES 2024 DE SANT MARTÍ

    Es lliuren els premis del concurs Si l’encertes, l’endevines 2024, del districte de Sant Martí, a la sala d’actes de la biblioteca Caterina Albert.

    Aquest és un concurs que pretén unir llengua i comerç i per això el Centre de Normalització Lingüística de Barcelona compta amb la col·laboració de diferents eixos comercials de la ciutat per tirar-lo endavant. En el cas del districte de Sant Martí, enguany s’hi ha comptat amb la inestimable col·laboració del l’Eix Clot i la participació d’un total de 22 establiments comercials associats.

    Tres persones van rebre els diferents premis (vals de compra i entrades per al TNC) que hi havia per a les tres categories corresponents, però, de fet, les 144 persones que van participar al concurs (rècord històric per al districte de Sant Martí) en van resultar guanyadores, perquè van passar una bona estona jugant a endevinar les frases fetes que s’amagaven darrere de les vint il·lustracions fetes per alumnat de l’escola de La Llotja i van conèixer un munt de comerços de proximitat, ubicats als barris del Clot i el Camp de l’Arpa. 

    L’Esbart Sant Martí ha amenitzat l’acte amb una petita mostra de danses. Moltes gràcies a tothom que va participar en el concurs i en l’acte de tancament.

    Print Friendly, PDF & Email

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 933 16 44 66
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 1.30 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta