• Trobada amb Asha Miró, a Sant Martí

    El passat dimecres a les 8 del vespre, a la delegació de Sant Martí del CNL de Barcelona van tenir el plaer de conèixer, compartir i intercanviar opinions amb l’escriptora Asha Miró que va parlar amb els alumnes del seu llibre La filla del Ganges (La Magrana, 2003).

    El grup d’Elemental 2 de la delegació va llegir l’obra, en què Asha Miró explica el seu procés d’adopció. És fàcil de llegir, cosa que va agrair sobretot la gent que va llegir en català per primera vegada. Segons diuen alguns alumnes, la seva senzillesa t’atrapa i has de continuar llegint per saber com acaba. És una obra plena de sentiments, emocions i vivències.

    Va ser un trobada molt gratificant, ja que l’Asha és una persona molt propera, que desprèn una serenitat, una acceptació i una lluminositat que captivadora. La xerrada va ser fluïda, els alumnes van aprofitar per preguntar-li coses que els intrigaven, com per exemple: quan va ser el moment clau que va decidir que volia uns pares adoptius de Barcelona o si ara canviaria alguna cosa de l’estructura del llibre o si alguna vegada ha viatjat amb els seus pares adoptius a l’Índia o com és que no recorda la seva llengua materna…

    Tota la trobada va estar plena de vivències i es van dir coses plenes de sentit com ara: “s’ha de saber estar en cada moment”, “cada un de nosaltres té un poder a dins per realitzar el que vulguem i que tan de bo en fóssim conscients”, “tenir constància i no abandonar mai el que algú creu”, “donar gràcies pel regal que el seu pare biològic li va oferir, una nova vida”, etc.

    Print Friendly, PDF & Email

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 933 16 44 66
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 1.30 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta