Alumnes de Sant Martí fan un taller de cuina amb el xef Alain Guiard
El passat 13 de febrer, un grup d’alumnes de nivell Elemental de la delegació de Sant Martí del CNL de Barcelona van assistir a un taller de cuina impartit pel xef Alain Guiard a la cuina del Casal de Barri del Poblenou.
Es tractava que els alumnes posessin en pràctica els continguts que havien treballat a classe durant dies veient en directe l’art de cuinar en mans d’un gran xef. El resultat va ser extraordinari. Els alumnes parlaven en català de receptes, aliments, estris, temps de cocció…
A més, vam poder gaudir en directe de la preparació de dos dels seus plats: crema cremada amb caramel i crema de pèsol del Maresme, ou pocheé i tallarines de calamar. I al final, vam tenir temps de tastar-los!
El xef, que va ser candidat a Millor Cuiner de l’any 2016, és propietari de tres restaurants de Barcelona (“La Mundana” i el “Santa Burg” de Sants, i el “Santa Burg” de l’Eixample), i també propietari i gerent de “Gourmand i Guiard”, creador de salses 100% naturals.Guiard ha treballat a les cuines del Sant Pau, a l’hotel Mandarin Oriental i al restaurant ABAC de Barcelona, entre altres.
Cap comentari
Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.