• Romeu i Julieta

  El passat 26 de gener vam fer el primer Club de Lectura de nivell Bàsic del 2012 a la biblioteca de Can Fabra. Hi vam comentar Romeu i Julieta.  Llegiu els comentaris dels assistents a la sessió!

   

 1. Encarna

  27 gen. 12
  21:48 #

  Ahir ens vam trobar a la cita mensual del club de lectura de la Biblioteca Ignasi Iglésias – Can Fabra per parlar de l’obra Romeo i Julieta, el dramàtic relat de dos amants de William Shakespeare, un dels escriptors més universals de la literatura anglesa.
  Tothom va fer comentaris molt interessants i es van compartir moltes emocions i sentiments que aporta la lectura, i de nou, van imaginar-nos els joves protagonistes, els altres personatges, la ciutat, el context i les situacions narrades fent complexos salts del passat fins ara. Com sempre Shakespeare ens va tornar a sorprendre perquè continua sent un autor actual i universal.
  Gràcies a tots i totes!

  Respondre

 2. Javier

  27 gen. 12
  21:41 #

  És una història interessant però avorrida. Sosa.

  Respondre

 3. Gisela

  27 gen. 12
  21:40 #

  M’ha agradat molt especialment la manera com es coneixen i com viuen el seu amor. Però van tenir pocs moments per estar junts. No m’ha agradat com fra Llorenç, el monjo, els dóna el verí.

  Respondre

 4. Paula

  27 gen. 12
  21:38 #

  Romeo i Julieta és un llibre que tothom que ha estimat amb passió a la seva vida ha de llegir. Un clàssic atemporal sempre d’actualitat on es fa una autocrítica de fons sobre la societat del seu temps.

  Respondre

 5. Justo

  27 gen. 12
  21:36 #

  És un llibre escrit amb paraules senzilles però molt boniques i de forma didàctica, i són molt interessants les notes a peu de pàgina que fan que la història sigui més comprensible. Penso que amb llibres així s’aprèn a estimar més el català.

  Respondre

 6. Judith

  27 gen. 12
  21:34 #

  És un clàssic per a sempre perquè totes les persones una vegada a la vida ens enamorem. Personalment recomanaria que tothom el llegís perquè podem viure l’amor a la nostra manera i amb aquest llibre ens adonem que poden haver moltes dificultat en l’amor.
  Jo com a Julieta faria el mateix.

  Respondre

 7. Adriana

  27 gen. 12
  21:29 #

  M’agrada molt la història d’amor i tristesa. És recomanable per llegir-lo a qualsevol edat perquè és molt fàcil d’entendre’l.

  Respondre

 8. Maria

  27 gen. 12
  21:28 #

  Aquesta història és molt bonica i molt trista. Quan la llegia he pensat que alguna vegada a la vida quan se és jove et pot passar una cosa semblant.
  “No desfallezcas aunque el dolor te agobie”.

  Respondre

 9. Alejandro

  27 gen. 12
  21:26 #

  La meva recomanació és per a les persones que estudien català com jo. És una lectura recomanable i fàcil perquè és una història coneguda per tothom.

  Respondre

 10. Mariela

  27 gen. 12
  21:24 #

  És un llibre interessant i fàcil de llegir. No deixin de llegir aquesta interessant història d’amor de tots els temps.

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

C. Sant Adrià, 20
Recinte Fabra i Coats
Antic edifici d’oficines, 1r pis

 

Horari d’atenció:

De dilluns a divendres de 9 a 14 hores. Els dijous també a la tarda de 16 a 20 h

 


Recursos lingüístics en línia