• Paper de regal

    Quin és el regal més original que heu fet o us han fet mai? Quin és el regal més estrany? Quin el que més us ha agradat? I el que menys? Expliqueu-nos-ho!

    Print Friendly, PDF & Email
  1. Bryan

    04 set. 12
    23:50 #

    El millor regal que me van fer ès donarme una goseta que m’agradava fa molt temps, em tenien enganyat fins el dia que arribo a casa no sabia que fer perquè vaig pensar que era de joguina pero despres de agafar m’emocioni molt.
    El millor regal que vaig fer es quan la meva mare va anar a ecuador i la meva avia no savià que arribaba a Equador i va ser un regal molt maço.

  2. stefanny

    03 set. 12
    20:57 #

    Oh! Els regals :3
    aquest tema es una mica interesant, jo tinc una sort per els regals
    Mare de déu.
    Jo crec que el millor regal que em han fet són uns butlletes per un concierto que sera al maig.
    Estic molt contenta perque me encanta…
    per altra banda jo sempre dono regals molt maços.. em agrada fer-los amb las mevas mans, crec que es millor quan la fet tu mateix.

  3. Cinthia Quispe Lozano

    29 ag. 12
    14:57 #

    Un dels millors regalls que m’han donat a sigut un anell d’Or blanc que em va regalar el meu novio. Quan em va regalar aquest anell estava molt contenta perquè cap persona m’havia regalat una cosa així.
    Jo no sóc d’aquelles persones que volen regalls cars, al contrari m’agrada molt els detalls o regalls de sorpresa.
    Un dels regalls que he fet a sigut una postal amb un portaretrat feta per mi. Em va costar moltíssim fer la lletres, decorar-ho però al cap ia la fi em va quedar molt maco, per fer el portaretrat vaig anar al fotoprix i vaig revelar unes quantes fotos, perque el que volia fer era un collage. Quan vaig arribar a casa vaig començar a fer-ho i em vaig donar en compte que el xaval del fotoprix m’havia donat les fotos més gran del que jo volia, en aquells moments volia matar-ho, però vaig pensar y vaig tallar la foto i vaig acabar el collage i em va quedar molt maco.

  4. Yulia Denisenko

    29 ag. 12
    3:04 #

    Hi ha el regalo perfecte?

    La meva família política és nombrosa. Entre els adults i els nens som 24 i vivim repartits per tota Espanya. Una cop l’any, per Reis, ens reunim per fer els regals a tots i per poder encertar ens vam inventar la fórmula perfecta!
    Al principi del novembre cadascú prepara una llista amb les coses que volguí aquest any, normalment és llarga, i n’envia a tothom. Desprès fem el sorteig i cadascun rep els noms de dues persones a qui farà els regals, sembla a “un amic invisible”.
    Al dia de Reis tots estem impacients per donar i rebre els nostres regals.
    Algun pot dir: “I on és el facto sorpresa?”
    La sorpresa hi ha, perquè no saps que et regalessin de la teva llista, però pots estar segur que no serà el libra que vaig llegir o un objecte decoratiu horrorós.

  5. madan

    28 ag. 12
    18:21 #

    Hi ha molts tipus de regals,flors, viatges,ordinadors,altres.Peró crec que els regals mes importants són els que no obliden i cada vegada que els veiem recordem alguna persona o algú lloc.
    Durant els cinc primers anys de la meva vida gairebé sempre anava a l´hospital a causa de la meva malaltia.Soc asmàtica.Tots els que em va visitar portaven regals i bombons.Solament volia una cosa,no tornar a l´hospital i ser una nena sana.

    Vaig millorar amb el temps però una altre vegada vaig tenir que anar a l´hospital .Aquesta ocasió va ser pitjor.Em van operar i era molt probable que no pogués tenir fills.Tenia dinou anys.

    Cinc desprès em vaig quedar embarassada i encara que era molt jove vaig decidir tenir un fill.Ara tinc dues filles i penso que el millor regals que vaig tenir es seguir vivint y poder tenir fills,aquest regals perduren per sempre.

  6. Verònica

    28 ag. 12
    17:54 #

    Aquesta història ha estat fa alguns anys, quan jo no sàvia manejar bé el meu móbil Intel-ligent. El meu xicot va anar de viatge i em va demanar que li mani una foto meva cada dia però això no va ser possible perquè la tecnología no estava de la meva part. Jo no vaig entendre que passava però les fotos que vaig prendre no eren enviades ni per missatges multimèdia ni per correu. Llavors vaig decidir enviar-li al petit poble on estava, una foto de nosaltres junts en un bonic porta retrat i no vaig dir-li res.

    Quan va rebre el paquet va estar molt estranyat i en obrir el regal va tenir una grata sorpresa en veure la fotografia de nosaltres, de seguida em va trucar molt emocionat i agraït pel detall que havia tingut i jo li vaig dir que no vaig poder enviar-li la foto digital però que si vaig poder enviar-li una foto a l`antita.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia