• Pa de nous

    Ingredients:

    500 g de farina blanca de rebosteria

    un dau de llevat (Levital)

    un polsim de canyella

    350 g de llet sencera

    5 cullerades d’oli de gira-sol

    2 cullerades de sucre

    1 cullereta de sal

    50 g de nous trencades

    Mesclem la llet, l’oli, el sucre, la sal i la canyella, i en un altre pot, la farina amb el dau de llevat. Incorporem la farina amb el llevat a la mescla primera.

    Es pasta la massa fins que quedi una bona textura i després es deixa reposar 2 h.

    Un cop ha pujat la massa hi afegim les nous trencades i tornem a barrejar-ho bé.

    Per acabar, col·loquem la massa dins un recipient al forn a 170 C durant 1 h.

    Ma. Jesús Garrote Sala

    Intermedi 1

     

     

     

     

     

    Print Friendly, PDF & Email
  1. Encarna

    19 nov. 12
    11:33 #

    La Ma Jesús ens va fer aquest pa de nous el dia de la Festa de la Tardor, un regal molt gustós que ens va agradar moltíssim.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia


Arxius