• Sales, Calders i Tísner a Ràdio Trinitat Vella

    “Em sento català senzillament com un albercoc se sent albercoc i no préssec”

    Fa dues setmanes 3 alumnes del CNL de Barcelona, delegació de Sant Andreu van inaugurar l’Any Sales, Calders i Tísner al programa Tot un poble de Ràdio trinitat Vella (FM 96.1)a partir de la lectura de fragments significatius de l’obra d’aquests escriptors. Doncs bé, ahir vam continuar amb el coneixement d’aquestes figures cabdals de la literatura catalana del segle XX, a partir de la presentació de les seves biografies.

    La Raquel, l’Anna i l’Amparo, alumnes del nivell Suficiència de la delegació de Sant Andreu, foren les encarregades de resumir la trajectòria vital d’aquests companys de generació, que van viure la guerra civil i l’exili posterior a Mèxic. Escolteu la tertúlia en aquest enllaç, a partir del minut 28, i continueu llegint…

    La Raquel va comentar que havia trobat poca informació de Joan Sales, però que la frase que encapçala aquesta entrada li havia robat el cor; en canvi, l’Anna, va explicar que una de les dificultats amb què s’havia trobat a l’hora de resumir la vida de Pere Calders, havia estat l’excès d’informació que hi havia. D’altra banda, l’Amparo, que s’ocupava de la biografia d’en Tísner, en va destacar el seu caràcter polifacètic i els seus mots encreuats, publicats als diaris El País i La Vanguardia.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia