• Acte de signatura de conveni: Casal Catòlic de Sant Andreu


    El passat dijous, 8 de novembre, va tenir lloc l’acte de signatura conjunta de convenis de tardor a l’Espai Avinyó. Llengua i Cultura. Aquests actes tenen com a finalitat proporcionar un espai de trobada a les entitats i a la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona perquè puguin intercanviar els seus punts de vista. També es pretén donar visibilitat a la tasca de les entitats i permetre que es coneguin entre elles.

    En aquest acte, des de la delegació de sant Andreu, hi participava l’emblemàtica institució andreuenca, el Casal Catòlic de Sant Andreu. Van assistir a l’acte el president, el senyor Josep Maria pardos i la secretària, la senyora Marta Sánchez, que va disposar d’uns minuts per parlar de la seva tasca i de les activitats dutes a terme al llarg de l’any. L’experiència fou valorada molt positivament pels dos.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia