• Acte de signatura de conveni: Casal Catòlic de Sant Andreu


    El passat dijous, 8 de novembre, va tenir lloc l’acte de signatura conjunta de convenis de tardor a l’Espai Avinyó. Llengua i Cultura. Aquests actes tenen com a finalitat proporcionar un espai de trobada a les entitats i a la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona perquè puguin intercanviar els seus punts de vista. També es pretén donar visibilitat a la tasca de les entitats i permetre que es coneguin entre elles.

    En aquest acte, des de la delegació de sant Andreu, hi participava l’emblemàtica institució andreuenca, el Casal Catòlic de Sant Andreu. Van assistir a l’acte el president, el senyor Josep Maria pardos i la secretària, la senyora Marta Sánchez, que va disposar d’uns minuts per parlar de la seva tasca i de les activitats dutes a terme al llarg de l’any. L’experiència fou valorada molt positivament pels dos.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

 

Durant el mes d’agost la Delegació de Sant Andreu estarà tancada.

S’atendrà el públic al carrer Avinyó, 52, tel. 933428080, de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 h.

Atenció al públic a Sant Andreu:

De l’1 al 15 de setembre,

de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 h

A partir del 15 de setembre, 

de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 h i dijous també de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici antigues oficines, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia