• El Dia Internacional de la Dona a debat

    El programa Tot un poble de Ràdio Trinitat Vella del passat dilluns 4 de març va acollir un debat a l’entorn del Dia Internacional de la Dona. foto 4_3_13

    L’alumna del curs Intermedi 1, Edita Hovhannisyan, va reivindicar la necessitat d’aquest dia per prendre consciència de les desigualtats que encara existeixen entre homes i dones en l’àmbit laboral i social.

    Edita va explicar la vinculació de l’aprenentatge de la llengua catalana amb el descobriment de dones catalanes rellevants en el món literari, com Montserrat Roig, i dels drets socials com, Maria Aurèlia Capmany. També va parlar de Francesca Bonnemaison i de com li havia interessat tot el projecte creat a l’entorn de la biblioteca que porta el seu nom.

    Finalment va voler compartir amb els oients un fragment d’un poema escrit per Սիլվա Կապուտիկյան, Silva Kaputikyan, (20 de gener de 1919, Erevan-25 d’agost de 2006, Erevan), poeta de nacionalitat armènia vinculada a la defensa de la llengua i la cultura armènies. El poema és un homenatge a la llengua armènia, que es pot fer extensible a qualsevol llengua.

    Escolteu-lo a partir del minut 28 del programa.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia