• Comiat del curs B1 de Delegació

    Dimecres 2o de març vam cloure el curs de B1 que es feia a les aules de la Delegació amb un berenar que els mateixos alumnes van elaborar.  I aprofitant que acabàvem de fer la unitat dedicada a la preparació de menjar, vam repassar com s’elaboraven els diversos plats aportats pels alumnes. El Chrif ens va preparar unes empanades de vedella i verdures. La Teresa  va explicar com feia les filloas mentre les vam poder degustar. El Shota va aparèixer a últim moment amb un tiramisú fantàstic. Tots plegats vam compartir begudes i converses al voltant de la taula.

    I ara tothom a seguir la feina començada!

    B1 Delegació2

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia