• XatCat

   

  foto 2-05-13La delegació de Sant Andreu del CNL de Barcelona, en col·laboració amb l’Espai Jove Garcilaso, inicia un projecte per a joves, el XatCat, un curs de llengua catalana oral en format càpsules, amb sessions independents i temes actuals i d’interès per oferir entorns d’ús de la llengua catalana i promoure-la com a llengua vehicular en qualsevol àmbit.

   

   

   

  foto 2_05_13(presentació)El curs va començar el dijous 2 de maig, amb un total de 12 inscrits. La valoració inicial és molt positiva, ja que el format en càpsules independents i els temes actuals, per exemple obrir un blog a la primera sessió, han aconseguit captar l’interès dels joves. El fet d’haver de presentar la feina feta al final de les dues hores dóna un valor afegit al curs.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia