• “Coneixent la història, es pot entendre millor l’actualitat”

    foto 3_06_13Chelo Puente, llicenciada en historia de l’art, propietària de la llibreria en línia lalibreriadechelo.com i alumna d’Intermedi 3 de la delegació de Sant Andreu va ser la convidada a la secció de català del programa Tot un poble de Ràdio Trinitat Vella.

    El tema de debat era la televisió d’abans i la d’ara. Enmig d’anècdotes divertides al voltant de l’aparició d’aquest nou mitjà a les cases catalanes, hi van haver reflexions interessants de la relació entre l’audiència d’un programa i la conclusions que se’n poden extreure de la població d’un territori concret.

    Aquest marc de debat va servir perquè Chelo Puente des del seu vessant d’històriadora assenyalés la importància de conèixer el passat i els esdeveniments històrics per poder entendre el present i la cultura d’un país.

    Escolteu-la aquí a partir del minut 37.

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia