• Premsa escrita

  premsa

  En l’actual Societat del Coneixement és imprescindible potenciar la lectura i crítica dels missatges dels mitjans de comunicació com la premsa escrita, el cinema, la ràdio o la televisió; i dels nous mitjans tecnològics: internet, videojocs, telèfons mòbils, etc.

  La lectura diària de premsa escrita pot ser una eina d’aprenentatge de llengua excel·lent perquè incrementa  les capacitats intel·lectuals, com l’ús de la informació, el desenvolupament del judici crític i de la creativitat. Cada exemplar amaga píndoles d’història social, de literatura, d’ètica, de ciència, de matemàtiques, de música…

  Llegiu les notícies, els reportatges, les entrevistes, una crònica o un bon article, i l’editorial. Busqueu entre les diferents seccions: una pel·lícula a la cartellera o el resultat del vostre equip preferit als esports, no us deixeu de mirar la secció de notícies internacionals i les nacionals i també atureu-vos a llegir l’article d’opinió d’un bon periodista.

  ♣ Tot això i molt més ho trobareu als diaris.

  ♦ Ara

  El Punt/Avui

  La Vanguardia

  El Periódico
   

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia