• El documental del mes

  El Documental del Mes és una iniciativa de l’empresa Paral·lel 40 que, per a la subtitulació en català, té el suport de la DGPL i que té com a objectiu acostar el gènere documental al màxim nombre d’espectadors possible i incrementar la presència del documental europeu a les pantalles cinematogràfiques.

  La productora del Documental del Mes ofereix a l’alumnat del CPNL i als participants en el programa Voluntariat per la llengua (VxL) avantatges per assistir a les projeccions de la pel·lícula. La majoria de sales (no totes) ofereixen sessions gratuïtes o amb descompte presentant el carnet de l’alumnat o el carnet de VxL.

  Us presentem els dos documentals previstos pel mes de febrer i març:

  Febrer

  cartelmercedessosaokMercedes Sosa, la voz de latinoamérica, un viatge íntim al món d’aquesta cantant de folk argentina, gran veus als escenaris i activista en les protestes contra les injustícies. El documental es projectarà en versió original en anglès, castellà, italià, francès i portuguès, subtitulada al català.

   

   

   

   

   

   

  Març

  thegoodsoncatcartellAl mes de març s’estrena el documental The good son, la història d’un jove de 22 anys que mentint els seus pares, molt conservadors, decideix perseguir el seu somni a qualsevol preu.

  Què passa pel cap d’un jove que decideix complir el seu somni a qualsevol preu? On hi ha  el límit entre la realització personal i la fidelitat i honestedat cap a la  família?

  Un retrat apassionant sobre la por, el dubte, la importància de la família i la força de voluntat de ser un mateix.

  El documental es projectarà en versió original en hebreu, subtitulada al català.

   

  Podeu consultar les sales, els dies de projecció, els horaris i els preus en aquest enllaç:

  http://www.eldocumentaldelmes.com/ca/documentals/salas.html

   

   

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia