• Qui és el senyor Romesco?

  Senyor RomescuHe nascut aquest any […]. Sóc una mica estrany, […] i tinc un objectiu per a complir en aquest món. Aquesta terra és molt maca i jo busco gent tan simpàtica com jo que m’ajudi a difondre el meu missatge! A menjar verdura sana, a cuidar-se i a cuidar als demés! Sobretot les persones que més ho necessitin, com per exemple les persones amb malaltia mental. I per això he nascut jo!

  Aquesta és la presentació d’un divertit personatge que va néixer el passat mes de març amb l’objectiu de difondre el missatge de consum responsable de productes socials, ecològics i de proximitat.

  Adrià Valls, responsable de l’ecobotiga Cal Romesco que obrirà les portes el proper 5 de juny a les 18.30 al passeig Maragall 124, ha presentat el personatge i la campanya durant una entrevista al programa Tot un poble de Ràdio Trinitat Vella. Ha explicat el projecte que s’havia endegat des d’AREP i ha parlat de la importància d’iniciatives com aquesta.

  Cristina Rodríguez, tècnica d’AREP, que només fa 10 mesos que viu a Barcelona i ja parla molt bé el català, ha explicat les implicacions que havia tingut en la seva feina del dia a dia posar en marxa aquest projecte. Per acabar ha animat tots els oients a assistir a la inauguració de l’ecobotiga de dijous 5 de juny.

  Escolteu-los en aquest enllaç a partir del minut 41.

 1. Martina

  20 maig 14
  12:52 #

  Hola Romesco! Ets un crack! Molta sort amb el teu projecte! Una abraçada!

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

 

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici antigues oficines, 1r pis

Tel. 932 74 03 56 

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia