1. jose rugeles

  28 oct. 14
  17:32 #

  VISITA A LA JUGUETERIA

  L’experiència de visitar la botiga de joguines va ser molt agradable. Ja que hem tingut l’oportunitat de conèixer a una persona coneixedora del món de les joguines, i escoltar les seves vivències va ser molt enriquidor. També el poder gaudir de conèixer una botiga de joguines molt original, un negoci que no té res a veure amb les etiquetes comercials que el món de la comercialització ens té acostumat ensenyar, al contrari és un negoci molt particular que té un encant propi, a més ens ofereix l’oportunitat de conèixer el món de les joguines des d’una altra visió, valorant la creació artesanal i l’importància que té el talent d’artistes regionals que amb la seva dedicació i creativitat elaboren meravelles de joguines que veritablement compleixen l’objectiu de divertir els més petits de la casa, però sense oblidar que amb el joc també es pot ensenyar, i aquests joguines estan dissenyats tenint en compte aquest punt, són joguines educatives, per tant obtenen major importància que la que una joguina convencional pot oferir.

 2. María Béjar

  27 oct. 14
  12:39 #

  El cau d’en Paff és una joguineria que val la pena visitar, segons el meu parer, per dos raons principals.
  Una d’ellas es lo bé disenyada que está. Té un diseny molt atractiu tan per a nens com per a adults: no més entrar, hi trobas un carril dibuixat al terra que et porta a tots els rincons de la joguineria. A més a las parets hi ha, dibuixats amb guix, llocs reals del mateix barri de Sant Andreu.
  La otra raó es que la mayoria de les joguines que hi pots trobar son molt educatives. La meva sensació va ser que no es tracta de una joguineria a l’ús: en ella es juga per aprendre.

 3. Ileana Morfa Molina

  25 oct. 14
  18:37 #

  Rectificació
  He intentat trobar informació per tot arreu d’alguna botiga a Terrassa que la seva història mereixi ser explicada i segurament hi haurà alguna però no he pogut, llavors com que m’agrada molt escriure, parlaré d’una botiga imaginària.
  La Botiga dels Somnis, aqui es pot trobar tot el que imagines i molt més, en el primer prestatge molt a prop de la porta estan els somnis dolents, aquests són gratis però així i tot está ple, només falten els que aconsegueixen escapar amb alguns clients. Al centre de la botiga hi ha els somnis agradables, els que tenen sempre un bon final, aquests ningú els ha posat preu, s’exigeixen requisits especials per portar-los. Gairebé arribant al final n’hi ha els eròtics aquesta secció és molt imaginativa i esta plena de colors, però molts s’avergonyeixen i l’eviten. Estaria tot un dia i no aconseguiria explicar la varietat dels productes d’aquesta botiga, que és única en el món, i és tan famosa que només es pot arribar a ella amb una cita prèvia. És la favorita dels famosos, artistes, polítics, religiosos. I personalment crec que ningú hauría de morir sense abans visitar aquest lloc tan meravellós.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia