• “Llegir per parlar” presentat a les ones de Ràdio Trinitat Vella

  foto 27_10_14
  El programa d’ahir de Tot un poble de Ràdio Trinitat Vella va comptar amb la col·laboració de dos alumnes de la delegació de l’Elemental 3, el Jose i la Ileana, que van parlar de la seva experiència al programa Llegir per parlar.

  03_DaquidallaLlegir per parlar és un programa iniciat pel Departament de Cultura a través de la Direcció General de Política Lingúística per contribuir a l’augment de la competència comunicativa i del desenvolupament de l’hàbit lector. S’adreça a la població adulta en general i, en particular, a l’alumnat del Consorci per a la Normalització Lingüística.

  El programa fou presentat a les aules a principis de setembre i de seguida el Jose i la Ileana s’hi van interessar. Van demanar els textos a la professora i van dir que buscarien una parella pel seu compte. Ho van fer i ara ja porten 4 sessions.

  Tots dos van remarcar que ha estat una activitat molt útil per al seu aprenentatge perquè els implica mantenir una conversa de registre estàndard amb un vocabulari específic sobre temes que normalment no apareixen quan estan parlant amb amics o familiars.

  En el cas de la Ilena hi ha una particularitat afegida: llegeix el text en veu alta i la seva parella li comenta algunes qüestions de dicció i de ritme. Després ja entren amb les preguntes.

  Escolteu-los en aquest enllaç a partir del minut 26.

 1. jose rugeles

  28 oct. 14
  17:40 #

  Gràcies per donar-nos l’oportunitat de participar en aquest programa de “Llegir per parlar”, i a més poder presentar-lo a la ràdio. Així que convido a tots els meus companys que participen en aquest programa, obtindran bons beneficis. Gràcies Judith

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia