• Una experiència profitosa

  foto comiat Marlon
  El 7 d’octubre era el meu aniversari i va ser el primer dia de pràctiques. Vaig calcular malament l’hora i quasi arribo tard al CNL. Estava molt nerviós perquè era la primera vegada que feia allò i perquè arribava tard.

  Quan vaig entrar, la delegada, que es deia Imma, em va explicar que és el CNL de Barcelona, quants districtes hi ha a Barcelona, com era el funcionament de la delegació i quin treball fa cada u. També vam visitar les classes i on es la biblioteca de la delegació .

  Desprès l’Imma em va dir quin era el meu escriptori per treballar i em va preguntar si havia fet servir l’Excel alguna vegada. Li vaig di que no, em va ensenyar con funciona i em va dir com fer una graella. A l’hora d’esmorzar no havia portat l’entrepà i em va oferir unes galetes. També em va dir si volia un te, però li vaig que no perquè no m’agradava. Desprès vaig seguir fent la feina i quan vaig acabar era la hora de plegar .

  Cada dia feia coses molt diferents i aprenia el que fa cada u de la delegació. A vegades feia graelles amb l’Excel , activitats culturals per al blog de la delegació, catalogava els llibre dels alumnes i de la biblioteca, feia coses per a les professores i també per als alumnes, introduïa les notes dels alumnes i també les inscripció dels que s’apunten a les classes. Una altra tasca era acompanyar la Judith a portar materials a entitats i biblioteques, etc .

  Entre els coses que he après m’he adonat que m’agrada el te. Estar fent practiques al CNLB ha sigut una bona experiència, també he après més català i, sobretot, a posar bé els accents. Finalment avui és l’últim dia que estic a la delegació de Sant Andreu del CNL de Barcelona , dono les gràcies a l’Imma, la Judith, la Gema i la Rosa perquè m’he sentit molt a gust, també perquè he après moltes coses sobre la feina que fan.

 1. Judit

  19 des. 14
  12:47 #

  Gràcies a tu, Marlon, ha estat un plaer!!
  Equip de Sant Andreu

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici antigues oficines, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia