• Una experiència profitosa

  foto comiat Marlon
  El 7 d’octubre era el meu aniversari i va ser el primer dia de pràctiques. Vaig calcular malament l’hora i quasi arribo tard al CNL. Estava molt nerviós perquè era la primera vegada que feia allò i perquè arribava tard.

  Quan vaig entrar, la delegada, que es deia Imma, em va explicar que és el CNL de Barcelona, quants districtes hi ha a Barcelona, com era el funcionament de la delegació i quin treball fa cada u. També vam visitar les classes i on es la biblioteca de la delegació .

  Desprès l’Imma em va dir quin era el meu escriptori per treballar i em va preguntar si havia fet servir l’Excel alguna vegada. Li vaig di que no, em va ensenyar con funciona i em va dir com fer una graella. A l’hora d’esmorzar no havia portat l’entrepà i em va oferir unes galetes. També em va dir si volia un te, però li vaig que no perquè no m’agradava. Desprès vaig seguir fent la feina i quan vaig acabar era la hora de plegar .

  Cada dia feia coses molt diferents i aprenia el que fa cada u de la delegació. A vegades feia graelles amb l’Excel , activitats culturals per al blog de la delegació, catalogava els llibre dels alumnes i de la biblioteca, feia coses per a les professores i també per als alumnes, introduïa les notes dels alumnes i també les inscripció dels que s’apunten a les classes. Una altra tasca era acompanyar la Judith a portar materials a entitats i biblioteques, etc .

  Entre els coses que he après m’he adonat que m’agrada el te. Estar fent practiques al CNLB ha sigut una bona experiència, també he après més català i, sobretot, a posar bé els accents. Finalment avui és l’últim dia que estic a la delegació de Sant Andreu del CNL de Barcelona , dono les gràcies a l’Imma, la Judith, la Gema i la Rosa perquè m’he sentit molt a gust, també perquè he après moltes coses sobre la feina que fan.

 1. Judit

  19 des. 14
  12:47 #

  Gràcies a tu, Marlon, ha estat un plaer!!
  Equip de Sant Andreu

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

 

Durant el mes d’agost la Delegació de Sant Andreu estarà tancada.

S’atendrà el públic al carrer Avinyó, 52, tel. 933428080, de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 h.

Atenció al públic a Sant Andreu:

De l’1 al 15 de setembre,

de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 h

A partir del 15 de setembre, 

de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 h i dijous també de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici antigues oficines, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia