• Lliurament de premis del concurs “Si l’encertes, l’endevines”

    IMG_3730Divendres 15 d’abril a les 18 h va tenir lloc l’acte de lliurament de premis del concurs “Si l’encertes, l’endevines”. L’acte va comptar amb la presència d’Assumpta Escolà, subdirectora del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona, Marta Julià, vicepresidenta de l’Associació de Comerciants de l’Eix de Sant Andreu i d’Alícia Gallego representant de l’Escola Superior de Disseny i Art Llotja.

     

    IMG_3683En el trancurs de l’acte es van repartir els premis dobles de les tres categories gentilesa de la llibreria Dit i Fet, del restaurant L’Antic Colmado i de la Nau Ivanow. El premi a la menció especial per haver respost correctament les 46 frases fetes, que consistia en un viatge en helicòpter per a dues persones, se’l va endur la participant més jove, Lucia Guillén García.

    IMG_3722En aquest acte també es van entregar els certificats de col·laboració als alumnes de l’Escola Superior de Disseny i Art Llotja per les il·lustracions de les frases fetes que havien fet.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia