• Ruta modernista amb Trinijove

  ELS ALUMNES DE TRINIJOVE FAN UNA RUTA PER CONÈIXER EDIFICIS MODERNISTES DE BARCELONA

   

  En el marc de la col·laboració entre el CNL de Barcelona i la Fundació Trinijove un grup d’alumnes del Programa de Reincorporació al Treball han pogut conèixer alguns edificis modernistes en una sortida el dia 26 d’octubre.  Ha estat una sortida programada com a activitat complementària als cursos de català de nivell Bàsic 1 i de Coneixement de la societat catalana i marc jurídic (mòdul C) fets des de la delegació de Sant Andreu del CNL de Barcelona.

  En primer lloc, es van trobar al Palau de la música per tal de veure l’edifici des de fora i apreciar-ne els detalls florals i simbòlics, així com consultar els grans panells explicatius amb fotografies de l’interior.

  Després van pujar cap al passeig de Gràcia per tal de visitar les cases de l’illa de la discòrdia: Casa Lleó Morera, Casa Ametller i Casa Batlló. Allà se’ls fer una explicació de totes tres i van poder entrar al vestíbul de la Casa Ametller atès que té entrada lliure.

  Finalment, van seguir pujant per veure la Pedrera i van acabar la passejada a la Casa de les Punxes.

  Els alumnes van mostrar molt d’interès durant tot el recorregut i van agafar diferents fulletons informatius. També es van mostrar interessats per saber les dates de portes obertes dels diferents edificis i van fer un munt de fotografies. Aquí en teniu una mostra!

   

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia