• I tu, jugues en català? a l’escola bressol La Filadora de Sant Andreu

  A finals de desembre, just abans de les vacances de Nadal, amb motiu de la xerrada informativa organitzada per l’AFA de l’escola bressol La Filadora, situada al recinte de Can Fabra, la Delegació de Sant Andreu va visitar l’escola per informar del programa “I tu, jugues en català?”.

  Els assistents a la xerrada sobre jocs i joguines a La Filadora

  La xerrada, la primera del curs escolar 2017-2018,  va anar a càrrec de l’Ana Maria i la Sandra Cañones, propietàries de l’establiment El petit rusc, que també dona suport al programa “I tu, jugues en català?”. D’aquesta manera, els pares i mares que van assistir-hi  van  gaudir de les explicacions sobre els jocs i materials que hi ha al mercat per als infants de 0 a 3 anys i van conèixer l’oferta de jocs i joguines en català i l’existència de l’app que fa més còmode la cerca.

  Si algú encara no coneix el  web del programa “I tu, jugues en català?”, us el deixem aquí.

  Des de la Delegació de Sant Andreu també es van distribuir cartes als Reis a les escoles dels voltants, biblioteques i comerços de joguines per tal que els nens i nenes poguessin demanar en català les joguines que més els agraden. En total, es van repartir prop de 500 cartes als Reis.

   

   

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

C. Sant Adrià, 20
Recinte Fabra i Coats
Antic edifici d’oficines, 1r pis

 

Horari d’atenció:

De dilluns a divendres de 9 a 14 hores. Els dijous també a la tarda de 16 a 20 h

 


Recursos lingüístics en línia