• Alumnes del B2 del SOC visiten la biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra

  La setmana passada el grup del B2 del SOC, de la professora Amor Montané, va conèixer els espais i les prestacions que ofereix la biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra.
  La visita els va permetre descobrir tot el que la biblioteca ofereix als usuaris, que és molt i molt variat. Des de l’espai exclusiu sobre còmics i la planta especialitzada en els diversos àmbits del coneixement fins a les diverses seccions: infantil, música, pel·lícules, novel·les…
  En l’última part de la visita, la bibliotecària els va ensenyar l’espai dedicat als recursos disponibles per aprendre català: des de manuals, diccionaris i llibres d’autoaprenentatge fins a llibres específics per als cursos bàsics, llibres de lectura fàcil, audiollibres o clubs de lectura adaptats a cada nivell de llengua.
  Qui més qui menys es va endur alguna cosa de la biblioteca: un carnet nou de trinca, un diccionari visual, un llibre de lectura, un còmic… o una experiència de descoberta de la biblioteca on els alumnes es van sentir com a casa, gràcies al tracte que van rebre de la persona encarregada de fer la visita.

  Va ser una sortida molt interessant per als estudiants, ja que la majoria no coneixien la biblioteca i, a més, van poder fer pràctica oral fent preguntes a la bibliotecària.

   
   
   

   

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

 

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici antigues oficines, 1r pis

Tel. 932 74 03 56 

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia