• Alumnes del B2 del SOC visiten la biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra

  La setmana passada el grup del B2 del SOC, de la professora Amor Montané, va conèixer els espais i les prestacions que ofereix la biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra.
  La visita els va permetre descobrir tot el que la biblioteca ofereix als usuaris, que és molt i molt variat. Des de l’espai exclusiu sobre còmics i la planta especialitzada en els diversos àmbits del coneixement fins a les diverses seccions: infantil, música, pel·lícules, novel·les…
  En l’última part de la visita, la bibliotecària els va ensenyar l’espai dedicat als recursos disponibles per aprendre català: des de manuals, diccionaris i llibres d’autoaprenentatge fins a llibres específics per als cursos bàsics, llibres de lectura fàcil, audiollibres o clubs de lectura adaptats a cada nivell de llengua.
  Qui més qui menys es va endur alguna cosa de la biblioteca: un carnet nou de trinca, un diccionari visual, un llibre de lectura, un còmic… o una experiència de descoberta de la biblioteca on els alumnes es van sentir com a casa, gràcies al tracte que van rebre de la persona encarregada de fer la visita.

  Va ser una sortida molt interessant per als estudiants, ja que la majoria no coneixien la biblioteca i, a més, van poder fer pràctica oral fent preguntes a la bibliotecària.

   
   
   

   

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

C. Sant Adrià, 20
Recinte Fabra i Coats
Antic edifici d’oficines, 1r pis

 

Horari d’atenció:

La Delegació de Sant Andreu romandrà tancada del 25 de juliol a l’1 de setembre.

Del 2 al 15 de setembre: de dilluns a divendres de 9 a 14h.

A partir del 16 de setembre: de dilluns a divendres de 9 a 14h i dijous també de 16 a 20h.

 

 


Recursos lingüístics en línia