• Ruta pels comerços de Sant Andreu amb el B3 del SOC

    Divendres, 6 de juliol, la classe del Bàsic 3 del SOC van entrar a alguns dels establiments col·laboradors del VxL que hi ha al barri de Sant Andreu per fer-hi una pràctica oral.
     
     
    Amb la professora Amor Montané, l’alumnat primer va preparar l’activitat a classe; es van formar dos grups i cadascun va preparar la ruta i les preguntes que calia fer als establiments de l’altre grup. Seguidament, van intercanviar els papers entre els grups i van sortir al carrer. La primera parada va ser al mercat de Sant Andreu, on hi ha diversos establiments col·laboradors del VxL. En sortir del mercat, els estudiants van continuar la ruta pel carrer Gran i alguns carrerons de l’entorn.
    Aquesta activitat va permetre a tots els alumnes practicar l’expressió oral en català en un context real.  Així, també van ampliar vocabulari i expressions sobre els aliments i van conèixer tot tipus de botigues del barri com carnisseries, farmàcies, merceries, llenceries…, algunes de les quals són l’herència de moltes generacions de comerciants andreuencs.
    Des d’aquí agraïm a tots els comerços la bona predisposició i la gran acollida que van donar als alumnes, cosa que va contribuir a fer que l’activitat fos un èxit i que els estudiants sentissin que ja poden anar a comprar en català.
     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia