• A la biblioteca Ignasi Iglesias el B2 intensiu coneix el diferents tipus de còmic

    El 17 de setembre, els alumnes del Bàsic 2 intensiu de la Delegació de Sant Andreu van organitzar una sortida a la Biblioteca Ignasi Iglesias – Can Fabra.
    En aquesta visita, la professora Marga Rovira va voler centrar la visita en el món del còmic, en què aquesta biblioteca està especialitzada. La guia, la Lluïsa, va fer una introducció a la història i als serveis generals que ofereixen i es va centrar a explicar el fons de què disposen en relació al còmic. Així els alumnes van conèixer els diferents tipus de còmic: l’europeu (Tintín, Astèrix i Obèlix), l’hispà (inclou la producció espanyola i catalana), l’americà (súperhoerois) i el  japonès (manga).
    Els alumnes van poder constatar estranyats que tot i que hi ha molta producció de còmics a Catalunya, molt pocs es fan en català. Posteriorment, es va fer una sessió a l’aula per treballar vocabulari específic (bafarada, vinyeta…) i també van poder fer de creadors de còmic. L’experiència va ser molt divertida i enriquidora.
     

     

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

C. Sant Adrià, 20
Recinte Fabra i Coats
Antic edifici d’oficines, 1r pis

 

Horari d’atenció:

De dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

 


Recursos lingüístics en línia