• Els VII premis Pompeu Fabra es vesteixen de gala coincidint amb l’Any Fabra

  El Jurat dels VII premis Pompeu Fabra, presidit per la consellera de Cultura, Laura Borràs, ha fet públics els premiats corresponents a l’any 2018.

  El Jurat dels VII premis Pompeu Fabra, presidit per la consellera de Cultura, Laura Borràs, ha fet públics els premiats corresponents a l’any 2018. Els distingits són l’Associació d’Editors en llengua Catalana, que ha obtingut el VII premi Pompeu Fabra en la categoria de projecció i difusió de la llengua catalana; els professors Mila Segarra i Neira i Jordi Mir i Parache, que l’han obtingut ex aequo en la categoria de trajectòria professional, científica o cívica; König en la categoria socioeconòmica; l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català en la de comunicació i noves tecnologies; el presentador i cantant Halldór Már en la categoria d’incorporació a la comunitat lingüística catalana, i el voluntari Ramon Rom Sagristà en la de Voluntariat lingüístic.

  El Jurat ha decidit per unanimitat, amb motiu de l’Any Fabra,  de fer també una menció de reconeixement especial a les 214 entitats que formen part actualment el Cens d’entitats de foment de la llengua catalana.

  El lliurament de premis serà especialment solemne ja que s’inscriu en la commemoració de l’Any Fabra. L’acte tindrà lloc el dia 23 d’octubre a les 18 h a la sala petita del Teatre Nacional de Catalunya. El presidirà la consellera de Cultura, Laura Borràs acompanyada de la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa. Durant l’acte també es lliurarà el V Premi Robèrt Lafont, que reconeix persones o entitats que s’han distingit per la defensa, projecció i promoció de la llengua occitana en qualsevol punt del domini lingüístic. El guardonat amb el Premi Robèrt Lafont es coneixerà properament.

  El guardó dels set premis consisteix en un bust de bronze, obra de l’escultor Manuel Cusachs, i en una sèrie de litografies numerades i signades pel mateix autor per a les entitats que reben el reconeixement especial.

  Les persones interessades a assistir a l’acte han d’emplenar aquest formulari.

  L’aforament al Teatre Nacional de Catalunya és limitat.

  Premis Pompeu Fabra

  Any Pompeu Fabra

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

C. Sant Adrià, 20
Recinte Fabra i Coats
Antic edifici d’oficines, 1r pis

 

Horari d’atenció:

De dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

 


Recursos lingüístics en línia