• El CNL de Barcelona engega el projecte “BCN i jo”

    Es tracta d’una activitat amb la qual es vol explorar la relació dels alumnes i dels participants en el programa Voluntariat per la llengua amb la ciutat de Barcelona a través de l’aprenentatge i l’ús de la llengua catalana.

    L’alumnat i el voluntariat del CNL de Barcelona tenen una relació molt estreta amb la ciutat. Entre ells hi ha persones acabades d’arribar, d’altres que fa anys que hi viuen i molts que hi han nascut. L’aprenentatge de la llengua catalana va acompanyat d’un procés d’arrelament, que comença amb el coneixement del barri i dels veïns, i que es complementa amb les relacions que estableixen amb els serveis, amb els espais compartits i amb els habitants i visitants de la ciutat. Amb el projecte “BCN i jo” es vol explorar aquesta relació amb la ciutat i els seus habitants a partir de l’aprenentatge i l’ús de la llengua catalana.

    Poden participar-hi alumnes actuals i participants en el programa Voluntariat per la llengua del CNL de Barcelona, a partir de la presentació d’una activitat de format lliure (textos, gravacions, audiovisuals, presentacions digitals, fotos originals amb algun comentari). Els treballs poden ser de qualsevol gènere (monòlegs, entrevistes, narracions, poemes, còmic…). 

    La data límit per participar-hi és el 14 de desembre. A partir del gener, es farà una selecció de textos presentats per a la publicació d’un llibre. També es penjaran digitalment els treballs, sempre que els autors ho autoritzin. Per acabar, al febrer, es farà un acte com a reconeixement a la feina feta a tots els participants en el projecte.

    El dia de l’acte de cloenda es farà un sorteig d’obsequis de delegacions entre els participants del projecte que hi assiteixin.

    Des de la Delegació de Sant Andreu del CNL de Barcelona, l’obsequi  serà gràcies a la col·laboració del Mercat de Sant Andreu que farà una aportació de 100 € (en vals de 5 i 10 €) per consumir a les parades del mercat.

    Bases de participació

    Més informació sobre “BCN i jo”

    Print Friendly, PDF & Email

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia


Arxius