• Alumnes dels cursos de català de la Delegació de Sant Andreu del CNL de Barcelona entrenen amb la Colla Castellera Jove de Barcelona

    Dimarts, 6 de novembre, en el marc dels cursos de català per a adults que es fan a la Delegació de Sant Andreu del CNL de Barcelona, un grup d’alumnes del curs Elemental 3 de Sant Andreu s’han introduït al món dels castellers de la mà de la Colla Castellera Jove de Barcelona.

    Han assistit a un entrenament i, un cop allà, la visita s’ha dividit en dues parts, una teòrica i una altra de pràctica.

    Pel que fa a la part teòrica, en Marc Serra i en Juanma Álvarez, components de la Colla Castellera Jove de Barcelona, han explicat la història general dels castellers i també la seva en particular. Seguidament, han passat a la part pràctica i alguns membres de la colla han ajudat a enfaixar el grup d’alumnes. A continuació, ha començat l’entrenament; han fet castells amb pinya i sense: un 3 de 6 i un 3 de 7 i els alumnes han fet pinya juntament amb els membres de la Colla Castellera Jove de Barcelona.

    Des dels cursos de català s’organitzen sortides i diferents activitats perquè l’alumnat conegui l’entorn, la cultura i les tradicions catalanes i pugui practicar i consolidar el que va aprenent a l’aula. El fet de poder conèixer i viure en primera persona aquesta tradició ha estat una bona experiència per a l’alumnat. A la sessió següent, els alumnes han fet un text amb les seves impressions sobre el que han après.

    Colla Castellera Jove de Barcelona

    Connectats a Sant Andreu

     

     

     

     

     

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia