• El programa I tu, jugues en català?, a la Festa pel Joc i el Lleure en Català

    El Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Barcelona va participar en la 15a edició de la fira que organitza Plataforma per la llengua per reivindicar el joc en català.

    Diumenge passat, 18 de novembre, es va celebrar la 15a edició de la Festa pel Joc i el Lleure en Català que cada any organitza Plataforma per la llengua al Passeig Lluís Companys. El CNL de Barcelona hi va participar un any més amb l’objectiu de difondre el programa I tu, jugues en català?

    La directora general de Política Lingüística i presidenta del CPNL, Ester Franquesa, va visitar l’estand del CNL de Barcelona.

    Malgrat la pluja que va estar caient durant tot el matí, l’activitat a l’estand va ser constant i s’hi van fer activitats per als més menuts i també per als adults que els acompanyaven, com per exemple uns tornejos de Pa i peix.

    Una altra d’aquestes activitats va ser el concurs “En quines llengües es juga a Barcelona?”, que consistia a trobar 5 o més noms de llengües en una sopa de lletres i publicar-les al Twitter amb l’etiqueta #jojugoencatalà. El concurs seguirà obert durant el proper cap de setmana, al Festival de jocs DAU, on el CNL de Barcelona també serà present.

    A més, es va difondre la 3a edició del concurs “I tu, jugues en català”, organitzat pel Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), i que es fa durant la setmana del 19 de novembre.

    Per la Festa hi va passar la directora general de Política Lingüística de la Generalitat i presidenta del CPNL, Ester Franquesa, que va visitar l’espai del CNL de Barcelona per conèixer de primera mà l’activitat de difusió que s’hi estava fent. 

    Àlbum de fotos

    Programa I tu, jugues en català?

    Plataforma per la llengua

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia