• Portes obertes a la Fabra i Coats – Fàbrica de Creació de Barcelona

    Amb motiu de la Festa Major de Sant Andreu, la Fabra i Coats – Fàbrica de Creació de Barcelona celebra el dissabte 1 de desembre una jornada de portes obertes d’11 a 14h i de 16 a 23h. Els visitants podran descobrir de primera mà com és l’edifici per dins, quina és la seva història, quina importància té i ha tingut pel districte, com treballen els artistes residents o quins són els seus espais de creació. Per conèixer-lo, hi hauran dues visites guiades (una al matí a partir de les 12 h i l’altra a la tarda a partir de les 17 h) i accés lliure als tallers i bucs d’assaig dels artistes, que explicaran els seus projectes.

    A més, s’oferirà també una visita guiada (a les 13 h) amb Joan Morey a la seva exposició del Fabra i Coats. Centre d’Art Contemporani “COL·LAPSE. Màquina desitjant, màquina de treball” amb motiu del Dia Mundial de la Lluita contra la Sida, i hi haurà concerts, performances i altres activitats en tota la Fàbrica.

    En paral·lel, a partir de les 18 h, i amb entrada gratuïta, tindrà lloc una nova edició de The Exploding Fest, una festa de la música i arts en moviment (dansa, poesia i visuals) amb més de 30 artistes.

    Aquí teniu informació més detallada de la jornada de portes obertes: https://bit.ly/2PJYxAw

     

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

C. Sant Adrià, 20
Recinte Fabra i Coats
Antic edifici d’oficines, 1r pis

 

Horari d’atenció:

De dilluns a divendres de 9 a 14 hores. Els dijous també a la tarda de 16 a 20 h

 


Recursos lingüístics en línia