• Activitats d’entorn per al Bàsic 1 que es fa a Baró de Viver.

    Dilluns 26 de novembre, dins del programa de llengua, cultura i cohesió, el grup del Bàsic 1, que es fa a través de la Fundació  Apip-Acam a Baró de Viver, va fer una activitat de coneixement de l’entorn i una sessió d’acollida.

    Al matí es van trobar, van agafar el metro i es van acostar al cor de Sant Andreu de Palomar. Per una banda, van fer una visita al mercat de Sant Andreu i van conèixer de prop els noms dels productes i aliments que s’hi poden trobar, van atendre les explicacions dels paradistes i, fins i tot, alguns van fer-hi alguna compra. Després van fer pràctiques orals dels aliments que més els agradaven.

    En acabar, van conèixer la Delegació de Sant Andreu del CNL de Barcelona on van assistir a una sessió informativa d’acollida que s’organitza des del servei del SOAPI (Servei d’Orientació i Acompanyament per a persones Immigrades) de l’Ajuntament de Barcelona. Gràcies a aquest servei van conèixer recursos i serveis en temes de salut, educació, serveis socials, arrelament, nacionalitat, entre d’altres temes,… que els poden ser d’ajuda.

    Va ser una sortida ben aprofitada; l’alumnat va quedar molt content per l’orientació pràctica de les activitats i per l’experiència d’anar tots junts d’un barri a un altre.

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

C. Sant Adrià, 20
Recinte Fabra i Coats
Antic edifici d’oficines, 1r pis

 

Horari d’atenció:

De dilluns a divendres de 9 a 14 hores. Els dijous també a la tarda de 16 a 20 h

 


Recursos lingüístics en línia