• La Maquinària, nou establiment de Sant Andreu, adherit al programa I tu, jugues en català?

    La Maquinària és un establiment que va obrir les portes a mitjan juny d’enguany i s’acaba d’adherir al programa del joc i la joguina en català que promou el CPNL.

    L’establiment, situat al c. Llenguadoc, 82, del barri de Sant Andreu, neix amb la intenció de ser un espai polivalent entorn dels jocs de taula. Allà trobareu en Joel Garcia Morera, fundador i propietari, que us assessorarà amb molt bon criteri sobre la diversitat de jocs que hi ha al mercat i els que són més adequats per a cada edat.

    En Joel coneix de prop el món del joc i, sovint, explica als clients les novetats, els jocs premiats i curiositats com per exemple que hi ha marques que són de producció catalana, però que no es poden identificar com a tals perquè el seu nom no és pròpiament català. Segons la seva experiència, hi ha més demanda que oferta pel que fa als jocs en català, tot i que ara, hi ha fabricants que posen a l’abast, a través d’Internet, les instruccions en català del joc.

    El concepte d’aquest comerç comença amb molta empenta, ja que ofereix servei de ludoteca, tallers, punt de trobada, espai per als “jocs de Km 0”, edicions dels jocs premiats en català…

    Us animem a visitar-lo i a deixar-vos assessorar per en Joel. Hi trobareu, a més, fulls amb informació perquè us pugueu instal·lar l’APP del programa I tu ,jugues en català? i cartes del Reis.

    Web La Maquinària

    Instagram La Maquinària

    Facebook La Maquinària

    Twitter La Maquinària

    Web I tu, jugues en català?

    Print Friendly, PDF & Email

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia


Arxius