• La Maquinària, nou establiment de Sant Andreu, adherit al programa I tu, jugues en català?

  La Maquinària és un establiment que va obrir les portes a mitjan juny d’enguany i s’acaba d’adherir al programa del joc i la joguina en català que promou el CPNL.

  L’establiment, situat al c. Llenguadoc, 82, del barri de Sant Andreu, neix amb la intenció de ser un espai polivalent entorn dels jocs de taula. Allà trobareu en Joel Garcia Morera, fundador i propietari, que us assessorarà amb molt bon criteri sobre la diversitat de jocs que hi ha al mercat i els que són més adequats per a cada edat.

  En Joel coneix de prop el món del joc i, sovint, explica als clients les novetats, els jocs premiats i curiositats com per exemple que hi ha marques que són de producció catalana, però que no es poden identificar com a tals perquè el seu nom no és pròpiament català. Segons la seva experiència, hi ha més demanda que oferta pel que fa als jocs en català, tot i que ara, hi ha fabricants que posen a l’abast, a través d’Internet, les instruccions en català del joc.

  El concepte d’aquest comerç comença amb molta empenta, ja que ofereix servei de ludoteca, tallers, punt de trobada, espai per als “jocs de Km 0”, edicions dels jocs premiats en català…

  Us animem a visitar-lo i a deixar-vos assessorar per en Joel. Hi trobareu, a més, fulls amb informació perquè us pugueu instal·lar l’APP del programa I tu ,jugues en català? i cartes del Reis.

  Web La Maquinària

  Instagram La Maquinària

  Facebook La Maquinària

  Twitter La Maquinària

  Web I tu, jugues en català?

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

C. Sant Adrià, 20
Recinte Fabra i Coats
Antic edifici d’oficines, 1r pis

 

Horari d’atenció:

De dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

 


Recursos lingüístics en línia